Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ‌ بهنوش بختیاری درباره حضورش در سریال «آزادی مشروط» به کارگردانی مسعود ده نمکی توضیح داد. او از دلایل دوری اش از تلویزیون گفت و نظرش درباره تبلیغات توسط چهره ها، جوان‌سازی سازمان صداوسیما و وضعیت حال حاضر تلویزیون را بیان کرد. بختیاری با تاکید بر اینکه عاشق تلویزیون است و خودش را فرزند این رسانه می داند، در عین حال به بیان دلخوری هایش از تلویزیون هم می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیگر با بیان اینکه از تبلیغات متنفر است و از سر اجبار برای امرار معاش زندگی اش تبلیغات را قبول می کند، می گوید: هیچ بازیگری دلش نمی خواهد به سمت تبلیغات برود. وقتی منِ بازیگر کاری انجام می‌دهم و مجبورم ۶ ماه دنبال دستمزدم بدوم، پس مجبورم به سمت تبلیغات بروم و این در حالی است که واقعا از تبلیغات متنفرم و فقط به خاطر مسائل مالی است که قبول می کنم.

مردم به کمدی و خنده نیاز دارند

این بازیگر ابتدا درباره حضور در سریال مسعود ده نمکی توضیح داد: «آزادی مشروط» یک کمدی بامزه است که روند تولیدش کاملا حرفه ای پیش می رود. این سریال در ۵۰ قسمت تولید خواهد شد و فکر می کنم دو سه ماه دیگر کارمان در این مجموعه به پایان برسد. امیدوارم با پخش این سریال دوباره خنده بر لب مردم بیاید و کار را بپسندند. همه ما به عشق مردم و خنده آنها کار می کنیم.

بختیاری سپس از متفاوت بودن نقشش در «آزادی مشروط» گفت و اظهار کرد: نقشم به لحاظ ظاهری نسبت به کارهای قبلی ام متفاوت تر است اما حقیقتا در کارهای کمدی خیلی پرسوناژهای متفاوتی طراحی نمی شود. در کل «آزادی مشروط» کار متفاوتی است و من شخصاً دوستش دارم. این مجموعه مربوط به دوران کروناست که به طنز داستان هایی را روایت می کند. به نظرم مردم کشورمان در حال حاضر به کارهای کمدی و خنده دار نیاز دارند و یکی از دلایل حضورم در این پروژه، ‌ شادی مردم بود؛ چون به نظر می رسد سریالی باشد که مردم می پسندند و حتماً با تماشای آن لبخند به لبشان خواهد آمد.

بازیگر سریال های «خانه به دوش»، «جایزه بزرگ»، «هزاران چشم»، «دارا و ندار» و «شب های برره» در ادامه به دلایل دوری اش از قاب تلویزیون طی این سال ها اشاره کرد و گفت: من عاشق تلویزیون هستم چون معتقدم رسانه‌ای است که بیشترین محبوبیت را به آدم می‌دهد. منتها از زمانی که شروع به بدحسابی کردند و سریال های خنک، ضعیف و مخاطب پران ساختند، نگاهم این بود که یک بازیگر باید سریال خوب کار کند تا دیده شود نه هر سریالی که به او پیشنهاد می شود.

ما باید به گونه ای کار کنیم که مردم کشورمان دوست داشته باشند. در این سال ها به این دلایل کمی دور بودم؛ البته تهیه کنندگان هم‌ خیلی بد حساب شده اند. ضمن اینکه مدتی هم بود سر هر کاری که می خواستم حضور داشته باشم می گفتند این خانم نباشد! نمی دانم چه اتفاقی افتاد که الان هستم، هنوز هم دلیلش را نمی دانم.

بختیاری با تاکید بر اینکه فرزند تلویزیون است، ادامه داد: خداراشکر الان وضعیت بهتر است. من خودم را فرزند تلویزیون می دانم و دوست دارم کار کنم چون مخاطبان تلویزیون، مردم واقعی اند و این حس خوشایندی است. متاسفانه مدتی بود در هر سریال قرارداد می بستم کنسل می شد و وقتی دلیلش را می پرسیدم می‌گفتند گفته شده که صلاح نیست خانم بختیاری باشد و به جایی رسیدم که وام گرفتم، طلا فروختم و نتوانستم از طریق حرفه ام پول دربیاورم و برای امرار معاش مجبور شدم وارد تبلیغات شوم.

متاسفانه از دور یکسری برچسب ها به ما زده می‌شود که اصلا جالب نیست. من هفت سال است که در تلویزیون نیستم، آنقدر بی پشت و پناه و تنها بودم که حتی همکاران خودم هم مرا تنها گذاشتند. بسیار دلخورم به لطف برخی همکاران عزیزمان که کارشان زیر آب زنی است.

تبلیغات سلبریتی ها تا کجا؟

او درباره بحث تبلیغات توسط بازیگران و اینکه اساساً موافق این اتفاق است و فکر می کند مرز تبلیغات توسط چهره ها تا کجاست؟ خاطرنشان کرد: به شدت از تبلیغات متنفرم اما وقتی پول کارهایم پرداخت نمی‌شود، تئاتر، سریال و فیلم سینمایی بازی می کنم و باید ماه ها دنبال پولم باشم مجبورم به سمت تبلیغات بروم.

در هیچ جای دنیا تا این اندازه با بازیگر بدحسابی نمی شود. قراردادهای ما هنوز در حد ۱۰ سال پیش مانده و متاسفانه همه چیز بالا می رود جز دستمزد بازیگران. منِ بازیگر وقتی این رفتارها را می بینم با توجه به وضعیت کرونا و شرایط اقتصادی که هرچه می دویم به جایی نمی رسیم، مجبوریم به تبلیغات جواب مثبت بدهیم.

چرا با من بازیگر کاری می کنند که برای خرج روزانه ام به سمت تبلیغات بروم؟ بدون شک تمام بازیگران به دلایل اقتصادی وارد تبلیغات می شوند. واقعاً جای یک بازیگر در دادسرا و کلانتری نیست که برای گرفتن حقوقش شکایت کند. من فکر می کنم طی این مدت از کیف قاپ ها بیشتر در کلانتری و دادسرا حضور داشتم.

بازیگران را قضاوت نکنید

بختیاری سپس به دشواری های کار بازیگران اشاره کرد و از مردم خواست آنها را قضاوت نکنند. این بازیگر در عین حال تصریح کرد: ما گاهی برای حضور در برخی لوکیشن ها مجبور می شویم از پنج صبح بیدار شویم و یک راه طولانی را طی کنیم تا سرکار حاضر شویم و وقتی به منزلمان می رسیم ساعت ۱۰ شب می شود. جدیدا هم لوکیشن هایی را انتخاب می‌کنند که بسیار ‌دور و خارج از تهران است تا ارزانتر برایشان تمام شود.

مردم از دور از ما بازیگران چیزهایی می بینند و ما را قضاوت می کنند. به عنوان مثال در خانه ای که لوکیشن ما بود و من در آنجا عکس گرفته بودم، یک دفعه دیدم در اینستاگرام می گویند «خانه لاکچری بهنوش بختیاری!»؛ آنها به ما می گویند شما که وضعتان خوب است و من می گویم اگر هم وضعمان خوب باشد، حقمان است که این همه سال زحمت کشیده ایم اما واقعاً نیست. حرفم را باور کنید، چون در پرداخت دستمزدها واقعا ما را اذیت می کنند. منِ بازیگر از جان و دل مایه می گذارم اما فقط به خاطر یک آدم ناشی که سواد درست و حسابی ندارد و پول می آورد تا به سینما و تلویزیون راه پیدا کند، همین آدم صاحب یک گروه می شود که به هیچ چیز پایبند نیست. مردم سختی ما را نمی بینند و بعضاً به ما می‌گویند سلبریتی های دوزاری!

ما بازیگران لاکچری بازی نداریم

بهنوش بختیاری سپس خطاب به گروهی از مردم اظهار کرد: ما که این همه سال زحمت کشیده‌ایم و تلاشمان این بوده تا شما را بخندانیم، چرا پس به ما توهین می کنید؟ متاسفانه برخی سرمایه‌گذاران در سینما و تلویزیون به راحتی به بازیگران توهین می‌کنند. آنها نمی دانند هنر چیست. جدیدا هم در مورد خانم ها گروکشی جنسیتی به راه افتاده است. یک عده سینما و تلویزیون را کثیف کرده اند و آنها اصلاً اهل سینما و تلویزیون نیستند.

طی این سال ها به جرأت می گویم که از آدم های واقعی سینما و تلویزیون این رفتارها را ندیده‌ام بلکه از افرادی دیده ام که از هر راهی پول به دست آورده اند و وارد این حرفه شده اند و متاسفانه هم قبولشان کرده‌اند که در این حرفه بمانند.

او گفت: اگر مردم یک روز سر کار ما حاضر شوند و ببینند ما در چه شرایطی کار می کنیم دیگر قضاوتمان نخواهند کرد. امیدوارم روزی برسد که این اتفاقات دیگر در تلویزیون و سینمای ما نیفتد چون انگیزه و امیدمان را می گیرد. در برخی کارها نه تنها از ما تشکر نمی‌کنند بلکه توهین می کنند، پولمان را نمی دهند. ما بازیگران، لاکچری بازی نداریم لطفاً مردم قضاوت نکنند.

سریال ها باید شبیه به زندگی مردم باشند

او در بخشی دیگر از صحبت هایش در پاسخ به اینکه آیا جوانسازی سازمان صداوسیما می‌تواند راهی برای بهبود شرایط تلویزیون باشد؟ اینگونه بیان کرد: به نظرم حتما باید تعادل در نظر گرفته شود. شاید بتوان از تجربیات افرادی که عمری در این راه پوست انداخته اند استفاده کرد؛ البته آدم های به روز هم می‌توانند کمک کنند ولی باید یک مغز متفکری باشد که فرماندهی کند و جوان‌ترها، اجرایی کنند. باید یکسری از   محدودیت ها را کنار بگذارند تا مردم با تلویزیون آشتی کنند که اگر این اتفاق نیفتد به نظرم رابطه مردم با تلویزیون همین طور می‌ماند.

بهنوش بختیاری اظهار کرد: سریال ها باید شبیه به زندگی مردم باشند. من خودم عاشق قاب تلویزیونم اما واقعاً محدودیت ها آزارمان می دهد. متاسفانه خلاقیت به ندرت دیده می شود. از طرفی هم وقتی کارها دست یکسری افراد ناکارآمد سپرده می شود که صرفا به دلیل اینکه پول دارند به این رسانه آمده اند و فامیلشان را بدون هیچگونه عقبه هنری سر کار آورده‌اند و یک کار غیرحرفه ای می سازند، نتیجه‌اش می‌شود قطع ارتباط مخاطب با تلویزیون.

او در ادامه خودش را در قاب تلویزیون بهتر از سینما دانست و با تمام دلخوری هایش از این رسانه، آن را برتر از سینما خواند. بختیاری گفت: خداراشکر هر کجا می روم آنقدر استقبال مردم زیاد است و محبت دارند که همین برایم کافی است که قطعا دلیلش، سریال های ماندگاری است که از تلویزیون داشتم.

انتقاد از عملکرد خانه سینما

این بازیگر در پایان صحبتش به عملکرد خانه سینما انتقاد کرد و گفت: عملکرد خانه سینما ضعیف است. خانه سینما عملاً کاری برای هنرمندان نمی کند، ای کاش یک اساسنامه کلی برای خانه سینما طراحی می شد. من در آنجا عضویت دارم و ۲۷ سال است که در حرفه تئاتر، سینما و تلویزیون کار کرده‌ام و همیشه هم سر کار بودم، خیلی برایم ناراحت کننده است که نسبت به حقوق هنرمندان بی اعتنا هستند. شخصا به خاطر رأی اخیر خانه‌ سینما بسیار متضرر شدم و زندگی ام را به خاطر همین اتفاق باختم. ‌

کد خبر 692680 منبع: ایسنا برچسب‌ها کارگردانان سینمای ایران خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران تلویزیون سریال سینمای ایران تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کارگردانان سینمای ایران خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران تلویزیون سریال سینمای ایران تلویزیون صدا و سیما سینما و تلویزیون سمت تبلیغات بهنوش بختیاری آزادی مشروط خانه سینما سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۱۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند

اعضای هیئت انتخاب نخستین رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی با حکم محمدحسین ایمانی خوشخو منصوب شدند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمدباقر قهرمانی و حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده 10 نفر عضو هیئت انتخاب این رویداد استارت آپی‌اند که قرار است آثار منتخب آن را تعیین کنند.

در معرفی فعالیت‌های هنری این افراد چنین آمده است:

پوران درخشنده:

فیلمساز، نویسنده، تهیه ‌کننده و کارگردان ایرانی متولد کرمانشاه است که از سال 1365 فعالیت خود را آغاز نمود و در دانشگاه صداوسیما با گرایش کارگردانی تحصیل کرد. از نمونه آثار او می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، زیر سقف دودی، بچه‌‌های ابدی و شمعی در باد اشاره کرد.

مهدی سجاده‌چی:

فیلمنامه‌نویسِ سینما و تلویزیون، متولد تهران در سال 1340 است. وی کار فیلمنامه‌نویسی در سینما را از سال 1368 با «پاتال و آرزوهای کوچک» با همکاری «مسعود کرامتی» آغاز کرد و در ادامه فیلمنامه آثار دیگری همچون سوفی و دیوانه، روز سوم، قاعده بازی و هفت سنگ را نیز نوشت. سجاده‌چی در حال حاضر رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

مصوبات شورای هنر از زبان ایمانی‌خوشخو/سند سینما زودتر می‌رسد

محمود اربابی:

مدرس دانشگاه و نویسنده سینما و تلویزیون است. از مهم‌ترین آثار او فیلم زندگی با چشمان بسته و فیلم حکایت عاشقی است.

رضا حیدرنژاد:

متولد تبریز در سال 1333 است و فعالیت‌های سینمایی خود را از سال 1352 آغاز کرد. او فارغ‌التحصیل سینما از مجتمع دانشگاهی هنر و همچنین مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است. نویسندگی فیلم سینمایی روی خط مرگ برعهده او بوده است.

مهدی احمدی:

متولد آذر 1345 در تهران، سینما و تلویزیون است. او فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنر است. نقاشی را از سال 1363 شروع کرد و تاکنون در بیشتر از سی نمایشگاه نقاشی شرکت داشته‌است.

هومان فاضل:

فارغ التحصیل رشته تئاتر و نویسنده و کارگردان مجموعه‌های رنگین کمان، حرف آخر، ماجراهای قلقلی، ذره بین، جنگ کتاب و نویسنده فیلمنامه مجموعه «نامه‌های بالدار» است. یکی از مهم‌ترین کارهای او فعالیت در سریال آسمان من به کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سودابه بیضایی، الهام چرخنده، ویدا جوان و حمیدرضا عطایی است.

علی موذنی:

وی متولد تهران سال 1337 است. لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران دارد و از جمله نویسندگانی است که کار نوشتن را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کند. وی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند. در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته‌ است.

مصطفی رستگاری:

متولد 1357 تهران و دارای دکترای فلسفه هنر است. از جمله آثار او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی "چهل سالگی"، "لطفاً بدون گناه"، "به یاد بیاور" و آثار ویدئویی"ما هنوز زنده‌ایم"، "بلند گریه کن"، "تنها خودت مانده‌ای"، "بالا بلند" و سریال "به دنیا بگویید بایستد" و "لیلی کجاست" اشاره کرد.

محمدباقر قهرمانی:

او متولد تهران و کارشناسی فیلمنامه نویسی رادیو تلویزیونی، کارشناسی ارشد رادیو و تلویزیون و دکترای تئاتر و فیلم است.

عضویت در گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شورای سیاستگذاری مرکز تئاتر مولوی، کمیته بررسی رشته تئاتر کودک و نوجوان، معاون روابط بین الملل دانشگاه تهران و سرپرست دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی از جمله سوابق علمی و اجرایی او است.

حسین رحیم‌زاده:

تحصیل در حوزه علمیه قم، مدرس علوم قرآنی و نهج‌البلاغه، دارای سابقه مدیریت و مشاوره و کارشناسی گروه‌های برنامه ساز تلویزیونی و فیلم و سریال در صداوسیما و عضویت در شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سوابق حجت‌الاسلام حسین رحیم‌زاده است.

گفتنی است رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی با هدف کمک به ارتقای کمی‌و کیفی فیلمنامه‌نویسی، شناسایی و معرفی ایده‌های خلاقانه در فیلمنامه‌نویسی، معرفی استعدادهای فیلمنامه نویسی در سطح کشور و زمینه سازی برای حضور و تبادل دانش و تجربه نیروهای خلاق و مستعد کشور خرداد ماه سال جاری در تهران و توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درخواست کیهان برای حمایت از «طرح نور»: با ۱۱۰ تماس بگیرید!
  • کیهان: مردم با ۱۱۰ و ۱۹۷ تماس بگیرند و از طرح نور حمایت کنند
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • ببینید | ناگفته‌های فردیون جیرانی از خدمت بزرگ عباس کیارستمی به سینما
  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند